Kozmetika Yves Rocher

Ishte 50 vjet më parë, në papafingon e shtëpisë së familjes së tij, në zemër të Brittany-is, Francë ku Yves Rocher krijoi Kozmetikën Bimore, bazuar në pasurin e botës bimore dhe potencialin e saj të pafund.

Prej fillimit, ai këmbënguli në kontrollin e çdo hapi të ciklit të prodhimit në mënyrë që të garantojë cilësinë e të gjitha produkteve të tij dhe të sigurojë që marka e tij të ishte e bazuar mbi performancën dhe respektin ndaj natyrës. Qëllimi i tij ishte për të ofruar:

 • Kujdesin e Bukurisë që është i fuqishëm dhe të tërheq në forcën e jetës së bimëve, kapaciteti i tyre për të rigjeneruar, energjia e tyre jetike dhe sekretet për jetëgjatësinë e tyre, për të përfituar intensivisht lëkurën tuaj dhe për t'iu përgjigjur nevojave të saj për ripërtëritje.
 • Kujdesin e Bukurisë që respekton lëkurën tuaj duke respektuar natyrën, duke kufizuar ndikimin e saj mbi mjedisin dhe, çdo ditë përmes veprimeve të saj, duke marrë pjesë aktive në mbrojtjen e biodiversitetit.

Yves Rocher ofron një përzgjedhje mbresëlënëse të produkteve të bukurisë botanike: kujdesit të lëkurës, kozmetikë, kujdesit të trupit, parfumet, kujdesit për flokët, produktet për dush dhe më shumë ...

Këtu është një listë e linjave tona kryesore.

Kujdesi për lëkurën

 • Certifikuar-organike: Kultivim Bio dhe Kultivim Bio Aloe Vera
 • Sipas llojit të lëkurës: Hydra vegjetale, Sebo Specifike, Veprues të ndjeshëm, sistem të pastër
 • Kura intensive: Zgjidhje kure
 • Kujdesi Anti-plakje: Serume vegjetale, Lifting Ovale, Kremëra të pasur, Inositol vegjetale, Anti-plakje Globale

MAKIAZHE

 • Natyra COLOR: sytë, buzët, çehre, thonjtë, manikyr - Linjë me prejardhje 100% natyrale
 • Ndriçuese: sytë, buzët, thonjtë

PARFUME
Secrets d'Essences

 • So Elixir
 • Flowerparty
 • Naturelle
 • Comme une Evidence
 • Comme une Evidence Homme
 • Comme une Evidence Green
 • Hoggar
 • Transat
 • Un Matin au Jardin
 • So Elixir Purple

Kujdesi për trupin

 • Kujdesi Botanik i Trupit,
 • Kujdesi Botanik i Trupit dhe këmbeve
 • Programi i formës së Trupit
 • Certifikuar-organike: Kultivimi Bio Aloe Vera
 • Tradita e Hamamit
 • Kujdesi Botanik i Bukurisë së duarve
 • Hamamélis

Bath & Shower

 • Les Plaisirs Nature
 • Jardins du Monde
 • Kujdesi Botanik për flokët


SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
       Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
 •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500