Rrjeti i Farmacive

Cilesia dhe Sherbimi qe ju meritoni!

Rrjeti i Farmacive i IMI Farma shpk vjen ne sherbim te pacienteve me nje staf te perkushtuar dhe te kualifikuar, me nje game teper te gjere te gjithe medikamenteve te regjistruara ne vendin tone, te gjithe preparateve lider ne dermokozmetike dhe me gjithe gamen e produkteve bio qe sjell krijuesi I kozmetikes bimore Yves Rocher.

Ky projekt vjen ne ndihme pacienteve edhe me keshillime te mjekeve specialist te specialiteteve te ndryshme te ftuar ne eventet e organizuara ne farmacite tona te cilet u kane ardhur ne ndihme nje numri te konsiderueshem te pacienteve tane.

Aplikimi I kartes se pacientit eshte nje tjeter risi per kete linje farmaceutike; te gjithe pacientet tane te pajisur me kete karte jo vetem do te perfitojne nga ofertat e pikeve te kesaj karte, por do te njoftohen per te qene te pranishem ne te gjitha eventet e organizuara ne te gjitha pikat tona per te perfituar jo vetem nga keshillat e specialisteve. Deri sot jane mbi 5000 kliente te rregjitruar.


Mbështetja e vazhdueshme nga ekipi
Ne ofrojnë programe të përshtatur për të ju ndihmuar të menaxhoni gjendjen tuaj. Me përvojën tone, farmacistët të trajnuar posacërisht kujdesen të kuptojnë kompleksitetine gjendjes tuaj dhe janë në dispozicion për të ofruar një mbështetje, duke përfshirë:

  • Informacion per efekte anesore
  • Kordinimin e trajnimit me injeksion
  • Monitorimi I simptomet tuaja dhe informacion mbi barnat

Duke punuar ngushtë me mjekun tuaj për të monitoruar progresin tuaj


Ekipi ynë i ekspertëve të kujdesit të drejtpërdrejtë me ju për vendin farmaci që më së miri i plotëson nevojat tuaja.

Farmacistët trajnuar posaĆ«ërisht dhe stafi janë në dispozicion për të marrë thirrjen tuaj ora 8:30 deri 21:00 /7 dite te jave

IMI FARMACI farmacistë të trajnuar posacërisht dhe stafi janë në dispozicion për të marrë thirrjen tuaj

nga ora 8:30 deri 21:00 /7 dite te jave


Rruga Myslym Shyri, Tirane
tel: 0 69 70 58 381,
email: farmacia1@imifarma.com.

Rruga "Isuf Elezi", Pallati Colombo 2,Tirane
069 70 58 380
email: farmacia3@imifarma.com Tirane, AlbaniaRruga Asim Vokshi, prane shkolles De Rada, Tirane
069 70 58 384
email: farmacia4@imifarma.com

Blloku 3 - Kashar, Rruga Joklin Persi, Tirane
069 70 58 382
email: farmacia2@imifarma.com

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500