Web page under construction

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar


Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente...


Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi.


Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare.

,
Me shume

Kush Jemi

Kompani Info

IMI FARMA Shpk eshte krijuar ne vitin 1994. Ajo ben blerje e shitje me shumice e pakice, import-eksport te produkteve farmaceutike humane dhe veterinare, te pajisjeve mjekesore, kozmetike, te produkteve ushqimore humane e veterinare te perdorimit te gjere, Prodhimi Lokal I Barnave Humane dhe Veterinare, krijimi dhe shfrytezimi i klinikave mjeksore si edhe botimi I materialeve te ndryshme mjeksore etj. IMI FARMA SHPK eshte nje kompani e pajisur me prodhimet te teknologjise se fundit farmaceutike nder me konkurueset ne tregun shqiptar ne Shqiperi e Kosove.

Medikamentet qe importojme nga shtete si Zvicra, Franca, Gjermania, Belgjika jane fjala e fundit ne fushen farmaceutike si ne formule ashtu edhe ne teknologjine e prodhimit te tyre. Ne kete menyre ne i ofrojme tregut shqiptar garancine e medikamenteve tona te cilat jane nder me te mirat ne tregun boteror.

Me shume


Fushat e veprimtarise
  • Distribucion farmaceutike
  • Rrjeti i farmacive
  • Prodhim produktesh farmaceutike
  • Kozmetike
  • Produkte Veterinari
  • Marketing farmaceutik

PRODHIMI

Me misionit e te qenit kryesues ne Shqiperi dhe ne Europen Juglindore, IMIFARMA ka ndertuar goninen e vet me qellim prodhimin e magazinimin e medikamenteve

DISTRIBUCIONI

Eksperienca e fituar ne mbi 2 dekada ben qe IMIFARMA te jete nder distributoret kryesore duke mbuluar sektoret shendetore ne te gjithe Shqiperine

FARMACIA

Rrjeti i Farmacive i IMI Farma me staf tij te perkushtuar dhe te kualifikuar, ka nje game teper te gjere medikamenteve e preparateve lider ne dermokozmetike.

Partnere


DEPARTAMENTI I PROMOCIONIT


Departamenti i promocionit i IMI FARMA shpk është një nga departamentet e para te promovimit mjekësor në Shqipëri themeluar me 1997. Gjatë 11 viteve të funksionimit te tij është përpjekur të transmetojë tek mjekët shqiptarë informacionet më të fundit dhe më të vlefshme për ta në çdo aspekt të aktivitetit të tyre klinik, duke respektuar në çdo aspekt kodin e etikes së promovimit mjekësor. Ky informacion eshte transmetuar nëpermjet aktiviteteve te mbajtura në Shqipëri nga shoqata të ndyshme mjekësore duke siguruar një mbështetje të gjithanshme për mbarëvajtjen e tyre....

Kozmetika


  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500