Produkte veterinare Royal Canin

1 Boxer 12 Kg
2 Boxer 12 Kg
3 Dog Gastro Interstinal 2 Kg
4 Dog Gastro Interstinal 2 Kg
5 Dog Gastro Interstinal 400 G
6 Fit 32 2 Kg
7 Fit 32 2 Kg
8 Fit 32 2 Kg
9 Golden Retriev Adult 12 K
10 Golden Retriev Junior 12 K
11 Hypoallergenic Canine 2 Kg
12 Hypoallergenic Canine 400 G
13 Kitten 36 2 Kg
14 Kitten 36 2 Kg
15 Labrador Adult 15 Kg
16 Labrador Junior 15 Kg
17 Labrador Junior 15 Kg
18 Labrador Junior 3 Kg
19 Malteze Adult 1.5 Kg
20 Malteze Adult 1.5 Kg
21 Malteze Adult 1.5 Kg
22 Malteze Adult 10 k 
23 Maxi Adult 15 Kg
24 Maxi Adult 15 Kg
25 Maxi Junior 15 Kg
26 Maxi Junior 15 Kg
27 Maxi Junior 15 Kg
28 Medium Adult 4 Kg
29 Medium Adult 4 Kg
30 Medium Junior 4 Kg
31 Medium Junior 4 Kg
32 Medium Junior 4 Kg
33 Mini Adult 2 Kg
34 Mini Adult 2 Kg
35 Mini Adult 2 Kg
36 Mini Junior 2 Kg
37 Mini Junior 2 Kg
38 Mini Junior 800 g
39 Mini Junior 800 g
40 Mini Junior 800 g
41 Recovery  FEL/CAN 195 g
42 Recovery  FEL/CAN 195 g
43 Rotweiller Adult 12 Kg
44 Rotweiller Adult 12 Kg
45 Shih Tzu 1.5 Kg
46 Shih Tzu 1.5 Kg
47 Sterilised 37 2 Kg
48 Sterilised 37 2 Kg
49 Sterilised 37 2 Kg
50 Urinary Dog SO 2 KG
51 Urinary feline SO 1.5 kg
52 Urinary feline SO 1.5 kg
53 Vdiet Diabetic dog 1.5 Kg 1500
54 Vdiet Dog Weitght Control 1.5 Kg
55 Vdiet Dog Weitght Control 1.5 Kg
56 Yorkshire Adult 1.5 Kg
57 Yorkshire Adult 1.5 Kg

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500