Produkte veterinare

LABORATORI CEVA
1 Ancotil 1 x 100
2 CEVAC BRON 120 L 1000 D
3 CEVAC BRON 120 L 2500 D
4 CEVAC CORYMUNE 7 K 500 ML
5 CEVAC CORYMUNE 7 K 500 ML
6 CEVAC CORYMUNE 7 K 500 ML
7 CEVAC GUMBO L 1000
8 CEVAC GUMBO L 2500
9 CEVAC GUMBO L 2500
10 CEVAC IBD L 2500 DOZE
11 CEVAC IBIRD 1000 D
12 CEVAC IBIRD 2500 D
13 CEVAC IBIRD 5000 D
14 CEVAC IBIRD 5000 D
15 CEVAC IBIRD 5000 D
16 CEVAC IBIRD 5000 D
17 CEVAC ND IB K 500 ML
18 CEVAC NEW K 1000 D 500 ML
19 CEVAC NEW K 1000 D 500 ML
20 CEVAC NEW K 1000 D 500 ML
21 CEVAC NEW L 1000 D
22 CEVAC NEW L 1000 D
23 CEVAC NEW L 2500 D
24 CEVAC NEW L 2500 D
25 CEVAC UNI L 1000 D
26 CEVAC UNI L 2500 D
27 CEVAC VITABRON L 1000 D
28 CEVAC VITABRON L 2000 D 
29 CEVAC VITABRON L 2000 D 
30 CEVAMUNE 1 CP 
31 CONGLAVAX 100 ML 
32 CONGLAVAX 100 ML 
33 CONGLAVAX 100 ML 
34 Douvistome susp 5 L
35 Douvistome susp 5 L
36 Enzaprost 10 X 5 ML
37 Enzaprost 10 X 5 ML
38 Fumidil B - 475 pouder
39 Fumidil B - 475 pouder
40 NEOSTOMOSAN 100 X 5
41 Neostomosan amp 100 x 5 ml
42 Neostomosan amp 100 x 5 ml
43 Neostomosan amp 100 x 5 ml
44 Neostomosan Flac 1000 ml
45 Neostomosan Flac 1000 ml
46 Rumigastryl 100X50 g
47 SPIROVET 50 ML
48 STERILE DILUENT 10 ML
49 VECTORMUNE FP MG AE 1000 D
50 VECTORMUNE FP MG AE 1000 D
51 VECTORMUNE FP MG AE 1000 D
52 Vetrimoxin 50 % 1 kg
53 VIRAKIL 5 KG
LABORATORI LAPROVET
1 AMIN TOTAL 1 KG 
2 ANTICOX 1 KG
3 Benzal 10% 1 L
4 BOLUMISOLE M1 100 BOLUS
5 BOLUMISOLE M1 100 BOLUS
6 BOLUVIT 250 BOLUS 
7 COLIDOX FORTE
8 CYPERTOP POUR 6 X 500 ML 
9 CYPERTOP POUR 6 X 500 ML 
10 Diclacox 1 L
11 Diclacox 1 L
12 Hepaturyl 10*100 mg
13 OXY 20% x 100 ml
14 OXYTETRACYCLINE 10 % x 100 ml
15 PENSTREPTO
16 Tetracolivit 1 kg
17 Tetracolivit 1 kg
18 Trisulmisol 1 L
19 Trisulmisol 1 L
20 TRISULMYCINE 10 X 100 G
21 TRISULMYCINE FORTE 120 GR
22 VERMICANIS
23 VITAJECT
24 VITAMEC
25 Fiprospot 6 x 0.67 ml 
26 Fiprospot 6 x 4.02 ml
27 Fiprospot Cat 6 x 0.5 ml
28 Fiprospot Dog 6 x 1.34
29 Fiprospot Dog 6 x 2.68

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500