IMI FARMA SHPK distrubutor eskluziv i Royal Canin ne Shqiperi!

Royal Canin, France është një udhëheqës global në të ushqyerit shëndetësor te kafsheve shtepiake i themeluar ne vitin 1968. Në një industri që vazhdon të përshtatet me tendencat e njohurite e bazuara në, Royal Canin sjell vazhdimisht zgjidhjen më të saktë ushqyese për macet dhe qente.

Pavarësisht  konkurenteve të panumërt, bazuar në më shumë se 48 vjet të progresit të shpejtë shkencor, Royal Canin mbetet në hap me kohën në të ushqyerit e kafsheve shtepiake, duke krijuar per mace dhe qen dieta te specializuara ushqimore që janë te ndryshme nga çdo gjë tjetër .

Vizioni i kompanise është plotësuar nga  bashkepunimi i saj i përditshëm me partnere mbarështues profesionale dhe veterinarët, dhe me kerkime  të vazhdueshme të shkencëtarëve në Royal Canin. Kjo ka lejuar që Royal Canin të mbetet në hap me kohën e inovacionin dhe të sjellë më të mirën ne treg ne të ushqyerit shëndetësor për macet dhe qentë.

Secila prej formulave ushqimore janë të përbëra prej më shumë se 50 ushqyesve që përfshihen në bilancin e saktë për të furnizuar te ushqyerin më efektiv për macet dhe qentë e madhësive të ndryshme, moshave, racave dhe të jetesës, dhe me nevoja të veçanta.

Krijuar ne France dhe me perhapje ne gjithe boten sidomos me fabrikat e saj ne Shtetet e Bashkuara Royal Canin prej kohesh ka hyre ne tregun shqiptar.

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500