VETERINARIA

IMI FARMA Shpk eshte grosist distributor i medikamenteve dhe ushqimeve  veterinare i firmave te medha si:

ROYAL CANIN/France,
CEVA/France,
LAPROVET/France,
DELOS/Rumani,
Vetpharma/ Spanje;


Ajo ben blerje e shitje me shumice e pakice, import-eksport te produkteve veterinare te tilla si ushqim per qen dhe mace, vaksina per shpendet, antiparazitar per kafshet si dhe medikamente te ndryshme per to, IMI FARMA SHPK e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare ne fabriken e saj pritet te jete kompania novatore ne fushen e prodhimit ku se shpejti do sjelle dhe produktet e saj ne tregun Shqiptar.

Fokusi i kompanise Imi Farma qendron ne respektin per kafshet dhe per mireqenien e tyre, me produktet e saj per te gjitha kategorite e kafsheve si: kafshet e shoqerimit, gjedhin, te imtat, shpendet  dhe bletet.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne adrese: imi@imifarma.com

SHPERNDARJE

2 dekada Eksperience ne distribucion bejne qe IMIFARMA te mbuloje te gjithe territorin shqiptar

Me shume

PRODHIM

IMIFARMA zoteron tre linja prodhimi dhe prodhon barna humane, veterinare dhe suplemente....

Me shume

KOZMETIKE

IMI FARMA eshte e vertifikuar per shperndarjen e produkteve Yves Rocher ne Shqiperi

Me shume

VETERINARI

IMI FARMA e pajisur me teknologjine me te fundit farmaceutike per prodhimin e barnave veterinare

Me shume

Te rejat e fundit  •   Imi - Farma Sh P K. Isuf Elezi, ,
         Pallatet Colombo II. Tirane, Albania
  •   +355 4 225 1090,   +355 4 221 5500